Showbiz

#at the mountains of madness #buget #3d #horror #guillermo del toro

Guillermo del Toro face un horror 3D cu buget urias

Guillermo del Toro a parasit proiectul The Hobbit, dar nu sta degeaba. Regizorul va adapta povestea lui H.P. Lovecraft , At the Mountains of Madness. Bineinteles, filmul va fi realizat in 3D.

at the mountains of madness va fi un horror cu buget urias, asa ca del Toro l-a cooptat in proiect ca producator si pe James Cameron.

Povestea lui Lovecraft are in prim plan o expeditie stiintifica in Antarctica unde un geolog descopera in lant muntos necunoscut si forme de viata nemaivazute.

Guillermo del Toro incearca de cativa ani sa inceapa proiectul, dar nu a reusit sa-l aduca in etapa de dezvoltare din cauza bugetului prea mare.

“Mountains of Madness este ceva ce nimeni nu mai face, un horror cu buget mare. Toata lumea vede genul horror ca pe o investitie minima care ar trebui sa aduca castiguri maxime. Studiourile nu vor sa investeasca mai mult de 30-40 de milioane de dolari intr-un horror. Dar Mountains of Madness trebuie sa fie un blockbuster cu un buget de 130 de milioane de dolari”, a explicat regizorul recent pentru site-ul Coming Soon .

Producatia lui At the Mountains of Madness este programata pentru vara lui 2011. Intre timp, del Toro lucreaza la remake-ul The Haunted Mansion pentru Disney.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea