Showbiz

#dance #giulia #rock #muzica #trupa #formatie #dj #radio #ac/dc #concert

Giulia (ex-Candy) isi face trupa rock

Giulia , fosta componenta a trupei Candy , se gandeste sa-si faca o trupa rock. Artista este o „inraita”, fan Linkin Park , Aerosmith , AC/DC si , potrivit libertatea.ro.

“Imi doresc de foarte mult timp sa-mi fac o trupa rock. Si chiar am s-o fac. De altfel, in unele dintre piesele mele se simte acestui stil”, povesteste vedeta pentru Libertatea.

Prezentatoarea emisiunii "So Dance" de pe One FM este hotarata sa mearga la un concert pana vineri, «So… Dance»”, a mai spus aceasta.

Desi este mai tot timpul ocupata, cu postul de DJ si cu lucrul la noul material discografic, Giulia (24 ani) nu a neglijat sale cu logodnicul ei, Vlad Huidu (28 ani). “Nu am stabilit data exacta, stim doar ca ne luam in vara anului viitor. Dar am ales nasii, e vorba despre Cici de la Sistem si sotia lui, Georgiana. Mi-am gasit si rochia de mireasa. Este un model foarte simplu, pe care l-am purtat la o sedinta foto ”, a precizat cantareata pentru tabloidul Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea