Showbiz

#dance #dj project #solista noua #giulia anghelescu

Giulia Anghelescu este noua voce a trupei DJ Project

Giulia Anghelescu face parte incepand cu luna octombrie din proiectul DJ Project feat. Giulia.
 
“Sunt incantata sa fac parte din DJ Project . Este ceva de suflet pentru mine si stiu ca romanii de pretutindeni si nu numai sunt in asentimentul meu. M-am numarat printre fanii acestei trupe inca de la lansarea ei”, a declarat fosta membra a formatiei Candy .
 
Si Gino Manzotti, unul dintre membrii DJ Project, are cuvinte de lauda pentru Giulia: “Mi-am dorit mereu sa colaboram. Giulia este un artist complet, in adevaratul sens al cuvantului. Aveam nevoie de o persoana cu experienta. Ii apreciam atat calitatile artistice, cat si prezenta scenica. Ea reprezinta alegerea potrivita pentru DJ Project si am simtit compatibilitatea noastra muzicala inca din momentul in care am cantat impreuna piesa ‘Prima Noapte’”.
 
Peste cateva luni, Gino Manzotti si Maxx, membrii fondatori ai grupului, vor sarbatori impreuna cu Giulia 10 ani de cand proiectul DJ Project a luat fiinta.
 
Urmareste mai jos videoclipul melodiei "Prima Noapte":
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea