Showbiz

#george michael #cantaret #arestat #accident rutier #masina

George Michael, implicat intr-un alt accident rutier

Cantaretul George Michael a fost arestat recent, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier situat pe o autostrada din Berkshire, Anglia, scrie femalefirst.co.uk.

Potrivit martorilor, masina in care se afla George Michael (care abia primise permisul de conducere inapoi, dupa ce a fost supendat doi ani din cauza condusului sub influenta drogurilor) rula cu peste 160 de km la ora, iar dupa impact toata lumea a crezut ca soferul a murit, deoarece nu a coborat din masina timp de zece minute.

Soferul camionului implicat in accident, Lawrie Rowe, a declarat ca: “Sigur avea peste 160 de km la ora. Cand a iesit din masina nici nu putea sta drept."

Politia a declarat: “Soferul (George) automobilului marca Land Rover , un barbat in varsta de 46 de ani, a fost arestat pe loc si luat sub custodia politiei. Mai tarziu, acesta a fost eliberat, fara sa fie acuzat de comiterea vreunei infractiuni.

Nu este pentru prima data cand George Michael are probleme cu legea. In februarie 2006, artistul a fost eliberat pe cautiune dupa ce asupra sa au fost gasite droguri, iar doua luni mai tarziu a lovit trei masini parcate in apropierea locuintei sale din Londra.

In mai 2006, cantaretul si-a lovit masina dupa ce a adormit la volan, iar in octombrie acelasi an a fost arestat din nou, dupa ce politia l-a gasit inconsient in masina in timp ce se afla intr-o intersectie din Londra.

George Michael - Careless whisper

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea