Showbiz

George Clooney va juca "The Men Who Stare at Goats"

Dupa ce s-a declarat dezamagit de esecul celui mai recent film al sau, comedia romantica Leatherheads , actorul si regizorul George Clooney si-a indreptat atentia spre un alt proiect, mult mai serios si cu tenta politica.

Clooney va juca rolul principal in productia , iar regia va fi semnata de . Filmul va fi adaptarea pentru marele ecran a unei carti de investigatie a jurnalistului britanic Jon Ronson, despre o unitate de elita a armatei americane si tehnicile de razboi psihologic folosite de soldati in timpul razboiului impotriva terorii. Titlul ciudat se refera la ipoteza si mai bizara ca poti ucide o capra doar holbandu-te la ea!

Scenariul a fost adaptat de englezul Peter Straughan (" "). Proiectul nu este nou, dar a fost achizionat de abia saptamana aceasta in timpul Festivalului de la Cannes la Marche du Film. In 2007 proiectul a fost ales cel mai bun scenariu fara producator din Marea Britanie.

Good Night and Good Luck, pe care a si regizat-o tot in 2005.

Trailer Good Night and Good Luck


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea