Showbiz

#george clooney #scene #sex #the american #violante placido

George Clooney nu are experienta cu scenele de sex

Stim ca titlul stirii pare oarecum ciudat si de necrezut, dat fiind cunoscutele si numeroasele aventuri ale lui George Clooney , insa, se pare ca actorul castigator de Oscar este chiar timid cand vine vorba de scenele de sex din filme.

violante placido, partenera lui George Clooney din noul thriller The American, a dezvaluit recent ca actorul nu are deloc experienta cand vine vorba de scenele de sex, scrie digitalspy.co.uk.

Actrita italiana, care joaca rolul iubitei lui Clooney in The American, a spus ca actorul nu era obisnuit sa joace scene de sex in fata aparatului de filmat, dar vulnerabilitatea l-a ajutat in timpul filmarilor.

“Mi-a marturisit ca nu are experienta cu scenele de sex. Mi-am dat seama ca era ceva nou pentru el si nu avea prea multa experienta”, a spus Placido pentru revista People.

“A trebuit sa cautam un mod de a parea cat mai naturali si de a ne lasa corpurile sa vorbeasca de la sine. Am fost foarte deschisi unul cu altul si am avut incredere ca putem  realiza aceas scena. Totul trebuia sa para real pentru ca era un moment foarte important pentru cele doua personaje. Insa cand am revazut scena filmata, nu am mai fost atat de calma ca la filmare”, a marturisit Violante Placido.

The American este cel mai recent film cu George Clooney in rolul unui asasin platit care se ascunde undeva in Italia inainte de a da o ultima lovitura. Filmul va avea premiera pe 10 septembrie in Romania.

Trailer The American:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea