Showbiz

#film #jack ryan #ben affleck #george clooney

George Clooney ii da viata lui Jack Ryan

George Clooney va calca pe urmele lui Ben Affleck . Actorul este interesat sa interpreteze rolul lui , personajul care a aparut in seria de romane ale lui , informeaza aceshowbiz.com.

Actorul s-au vehiculat mai multe nume care ar putea sa ii dea viata lui Jack Ryan . Printre acestia se numara Ryan Gosling si James Franco.

Cu acest rol, Clooney va intra in lista selecta a actorilor care l-au interpretat in trecut pe Jack Ryan: Alec Baldwin in Red October, Harrison Ford in Patriot Games si Clear and Present Danger si Ben Affleck in The Sum of All Fears.

De la filmul din 2002, cu Ben Affleck in rolul principal, studiourile Paramount nu au mai realizat un film bazat pe aventurile celebrului personaj. Se pare insa ca studiourile l-au angajat pe Hossein Amini sa realizeze scenariul pentru un viitor proiect. De asemenea, regizorul Sam Raimi a fost si el cooptat sa faca echipa pentru acest film.

Scenaristul Hossein Amini a fost nominalizat la Oscar de cateva ori, iar Sam Raimi este regizorul seriei Spider-Man . Deocamdata, producatorii nu au facut niciun anunt oficial .

Urmareste trailerul filmului Burn After Reading, cu George Clooney:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea