Showbiz

#george clooney #film #a very private gentleman #2009 #comedie #asasin

George Clooney este un "Gentleman" perfect

George Clooney este pe val. Actorul va interpreta in urmatorul sau film, A Very Private Gentleman , rolul unui asasin retras, informeaza Variety.com.

Pelicula este adaptarea cinematografica a romanului cu acelasi nume al scriitorului Martin Booth. Regia va purta semnatura lui Anton Corbijn, iar scenariul va fi scris de Rowan Joffe. Filmarile vor incepe in toamna acestui an in Italia.

George Clooney va juca rolul unui asasin care se ascunde intr-un orasel idilic din Italia inainte de a-si indeplini ultima misiune. Desi este un personaj retras, caruia nu-i plac contactele si prieteniile, misiunea sa va fi complicata atunci cand in scena intra, bineinteles, o femeie . Actorul american va fi si unul dintre producatorii filmului.

In 2009 Clooney va putea fi urmarit in actiune in doua productii: comedia de razboi Men Who Stare at Goats, regia Grant Heslov, si comedia Up in the Air, regizata de Jason Reitman (Juno).

Urmareste trailerul filmului Burn After Reading cu George Clooney


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea