Showbiz

#george #clooney #film #bourne #spionaj #romania

George Clooney ar putea fi "Turistul"

Actorul George Clooney ar putea juca in productia Turistul, o adaptare dupa romanul cu acelasi nume al scriitorului Olen Steinhauer, potrivit Variety.

Turistul are ca subiect povestea unui spion care trebuie sa descopere dedesubturile unei conspiratii. Ca sa dovedeasca faptul ca acea crima de care este acuzat a fost comisa de altcineva, personajul principal trebuie sa parcurga lumea intreaga.

Autorul romanului, Olen Steinhauer, a devenit cunoscut in lumea intreaga datorita unei serii de cinci bestsellere despre spionajul comunist din timpul Razboiului Rece.

Autorul precizeaza pe site-ul sau oficial ca romanul Turistul a fost inspirat din anul petrecut de acesta in Romania. Deocamdata detaliile despre roman sunt extrem de putine, subiectul parand asemanator cu cel al seriei Bourne.

George Clooney va fi si unul dintre producatori, compania sa Smokehouse achizitionand drepturile de ecranizare ale romanului lui Olen Steinhauer.

Urmatoarea premiera a actorului este Burn After Reading , filmul fratilor Coen , care va deschide, in august, festivalul de film de la Venetia .

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Leatherheads

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea