Showbiz

#george clooney #monden #hollywood #cinema #actor

George Clooney a primit un numar de striptease de la un homosexual (video)

George Clooney a trecut prin ipostaze jenante la Festivalul de Film de la Venetia . Aflat in timpul unei conferinte de presa cu ocazia premierei filmului „ ”, ravnitul artist a fost agatat de un...homosexual.

Nu la mult timp de la inceperea conferintei, un barbat aflat in sala a luat cuvantul spunand: "Sunt emotionat. George, nu am vazut filmul, insa te-am vazut pe tine. George, sunt gay! Saruta -ma! Cred ca sunt indragostit de tine. Alege-ma! Te rog!"

Mai mult de atat, in timp ce vorbea, respectivul tip a inceput sa-si dea jos hainele de pe el spre stupefactia jurnalistilor prezenti si amuzamentul lui George Clooney.

Fara a se pierde cu firea, starul nu a ezitat sa-i dea replica exchibitionistului cu alte inclinatii sexuale. "Intotdeauna este jenant atunci cand incerci sa-ti pui in practica fanteziile si lucrurile nu ies. A fost o incercare buna totusi. Cravata arata bine si are lungimea corecta", a spus razand George Clooney.

Un jurnalist de la DailyMail a urmat la cuvant dupa ce barbatul amorezat si-a dezvaluit intentile. Nici n-a apucat sa puna insa intrebarea ca Clooney amuzat in continuare a tinut sa precizeze: "Da-ti jos hainele inainte sa ma intrebi ceva".

Urmareste video-ul in care i se face propunerea indecenta lui George Clooney:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea