Showbiz

#bucuresti #concert #trupa noua #gary moore #blues #rock

Gary Moore vine in Romania acompaniat de o trupa noua

Gary Moore va fi acompaniat de o noua trupa in cadrul turneul “Summer of Rock” – un turneu al premierelor care vara aceasta il va aduce pe celebrul chitarist pentru prima data si in Romania, informeaza Emagic.

Noua echipa reuneste de fapt trei colaboratori mai vechi ai artistului: Neil Carter, Jon Noyce si Darrin Mooney. Chitaristul Neil Carter, fiind cunoscut si pentru aportul sau in compunerea catorva dintre hiturile lui Gary Moore, revine pe scena alaturi de acesta dupa o pauza de aproape 20 de ani.

Acordurile de bass sunt sustinute de Jon Noyce, fost membru Jethro Tull si Sessions, acesta fiind prezent si pe albumul lansat de Gary Moore in 2006, “Old, New, Ballads, Blues”. Percutionistul Darrin Mooney, tobosarul actual din Primal Scream, l-a insotit pe Moore in 2001 in turneul din Europa si a inregistrat cu acesta albumul “Back to the Blues”.

Gary Moore si noua sa trupa au lucrat timp de cateva luni la alcatuirea unui playlist pentru turneul "Summer of Rock", format din cele mai solicitate piese in concertele live sustinute de artist in ultimii 20 de ani. Show-urile sustinute de Gary Moore vara aceasta se vor desfasura doar in cadrul unor festivaluri europene, acesta concertand alaturi de grupul sau si in tari precum Olanda, Italia, Norvegia, Elvetia sau Suedia.

Gary Moore va concerta vara aceasta si la Bucuresti, in cadrul Ciuc Summer Fest, pe 18 iulie , la Zone Arena. Printre headlinerii festivalului se numara Faithless (16 iulie) si Pink Martini (17 iulie), acestora alaturandu-se Suie Paparude, Urma, Vita de Vie si multi altii, line-up-ul complet fiind prezent si pe site-ul oficial - www.summer-fest.ro. Biletele pentru fiecare zi a festivalului pot fi achizitionate online de pe myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea