Showbiz

#pozitie #beatles #john lennon #muzica #marea britanie #compozitor #clasament #top #take that #gary barlow #rock #pop

Gary Barlow (Take That), votat cel mai bun compozitor britanic

 
Este oare Gary Barlow de la Take That ( foto ) un compozitor mai bun decat John Lennon? Se pare ca da. Sau cel putin asa reiese dintr-un sondaj de opinie realizat in Marea Britanie.

Starul de la Take That a iesit pe primul loc intr-un top al celor mai buni compozitori britanici, reusind astfel sa le surclaseze pe legendele Beatles, John Lennon si Paul McCartney, care au iesit pe locul 2, respectiv 3.

Gary Barlow este responsabil pentru cateva din cele mai bune hit-uri ale baietilor de la Take That, inclusiv single-urile numarul 1 in Marea Britanie, precum „Pray”, „Back for Good” sau „Patience”. De asemenea, se pare ca artistul si-a pus amprenta si pe o serie de mega-hit-uri ale altor artisti, precum Charlotte Church si Blue. Gary a castigat pana acum 5 premii Ivor Novello pentru compozitie.

Topul celor mai buni compozitori britanici s-a realizat in urma unui sondaj de opinie facut pe un esantion de 3000 de oameni. Un reprezentant al companiei care a initiat acest proiect a declarat: „Gary este responsabil pentru cateva dintre cele mai bune hit-uri ale ultimului deceniu”.

Alti artisti care s-au regasit in acest top sunt Robbie Williams , Chris Martin (frontman-ul de la trupa Coldplay) si George Michael .

Iata lista completa „Top 10 cei mai buni compozitori britanici”:

1. Gary Barlow
2. John Lennon
3. Sir Paul McCartney
4. Chris Martin
5. George Michael
6. Bee Gees
7. Noel Gallagher
8. Robbie Williams
9. Sting
10. Kate Bush

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea