Showbiz

#alte-genuri #fuego #concert #muzica #israel #tara sfanta #romani #turneu

Fuego calca pe urmele lui Iisus in Tara Sfanta

Paul Surugiu, alias Fuego, va pleca in luna aprilie in Israel unde va canta pentru romanii din Tel Aviv, Nazareth , Haifa, Ierusalim si Bersheeva, potrivit revistei VIP.

Artistul va poposi astfel pentru a 4-a oara in Tara Sfanta , unde va avea ocazia de a vizita mormantul lui Iisus, mormantul Maicii Domnului, Gradina Ghetsimani si Muntele Fericirii.

“Romanii din Israel ma primesc de fiecare data cu mare drag, iar aplauzele lor imi aduc aminte de romanii din tara. La sala de spectacol imi daruiesc fel si fel de cadouri, incepand de la iconite sfinte, mir si cruciulute, pana la Steaua lui David, reprezentativa pentru poporul evreu.”, povesteste entuziasmat artistul.

„Prima data cand am calcat pe urmele lui Iisus, romanii de acolo mi-au spus ca cineva, odata ajuns in Israel, va reveni cu siguranta, lucru care mi s-a intamplat si mie. Voi fi fericit sa cant romanilor din Israel si sper ca macar odata pe an sa revad aceste locuri sfinte”, a mai precizat interpretul.

Pe langa turneul din Tara Sfanta , Fuego se pregateste pentru lansarea noului album, „Cantati cu mine” si filmarile a 3 videoclipuri.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea