Showbiz

#rock #ozzy osbourne #monden #moarte #pasare #excremente #virus #teama #black sabbath

Frica lui Ozzy: va fi omorat de excrementele unei pasari

Lui Ozzy Osbourne ii este frica ca va fi ucis de excrementele unei pasari. Solistul vocal al trupei Black Sabbath , care a fost implicat intr-un accident de bicicleta in decembrie 2003, este sigur ca va muri dupa ce va contacta un virus rar.

„Stiti cum o sa mor? Niste pasari purtatoare de niste virusuri rare vor zbura deasupra capului meu si isi vor face nevoile pe mine. Voi cadea lat pe podea”, a explicat rocker-ul, citat de femalefirst.co.uk.

In schimb, in ciuda trecutului tumultus pe care l-a avut, Ozzy Osbourne insista sa creada ca acum duce o viata plictisitoare si le multumeste celor de la Black Sabbath ca l-au ajutat sa ajunga pana la varsta de 60 ani.

„Daca nu exista Black Sabbath eram demult mort. In prezent, tot ce fac este sa tin capul deasupra apei. M-am lasat de baut, nu ma mai droghez, nu mai fumez, cu alte cuvinte sunt un tip plictisitor”, a dezvaluit Ozzy pentru „The Sun”.

Intre timp, cel mai recent show al familiei Osbourne, „Osbournes: Reloaded ” a fost intreprupt pe mai multe canale televizate din S.U.A. dupa ce a fost considerat drept neadecvat. Reality show-ul, care ii are in centrul atentiei pe Ozzy, Sharon, Kelly si Jack, a fost descris de multi drept „distractie curata”. Cu toate acestea un numar mare de televiziuni au refuzat sa-l difuzeze, in timp ce altele au mutat ora de transmisie de la ora 20.00 la una mult mai tarzie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea