Showbiz

#james franco #rise of the apes #maimute #freida pinto

Freida Pinto si James Franco se bat cu maimutele in "Rise of the Apes"

Freida Pinto , actrita din oscarizatul Slumdog Millionaire, va fi partenera lui James Franco in noul film din seria Planet of the Apes, anunta aceshowbiz.com.

Filmul, intitulat rise of the apes, va fi un prequel la productiile din seria SF Planet of the Apes. Freida Pinto a semnat pentru rolul lui Caroline, o specialista in primatologie, in timp ce John Lithgow va fi pe ecran tatal personajului interpretat de James Franco.

Noul film este partial inspirat de fapte reale si are un mesaj menit sa traga un semnal de alarma asupra ingineriei genetice. Premisa peliculei este un experiment genetic pentru dezvoltarea inteligentei primatelor, care declanseaza ulterior un razboi pentru suprematie intre oameni si o noua specie de maimute super-inteligente.

Cel mai recent film din seria Planet of the Apes a fost lansat in 2001 cu Mark Wahlberg in rolul principal. Productia a fost un remake a SF-ului original din 1968.

Deocamdata nu se cunosc mai multe detalii despre data de lansare a lui Rise of the Apes.

Trailer Planet of the Apes (2001): 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea