Showbiz

#slumdog millionaire #quantum of solace #imagine #james bond #freida pinto

Freida Pinto i-a intors spatele lui James Bond

Vedeta din mult premiatul Slumdog Millionaire , actrita Freida Pinto da cu piciorul rolului din noul film Bond, scrie FemaleFirst.

Desi este dorita de producatorii in rolul de fata Bond in urmatorul film al faimoasei francize , Pinto nu va accepta oferta deoarece considera ca pelicula i-ar putea afecta imaginea.

“Dupa succesul lui Slumdog, Freida a primit foarte multe oferte si de aceea isi permite sa fie selectiva cu filmele in care va juca. Rolul de fata Bond nu intra deocamdata in preocuparile ei. Considera ca rolul de fata Bond nu este imaginea potrivita pentru ea, dar se simte magulita ca producatorii seriei s-au gandit la ea”, a spus o sursa din anturajul actritei in varsta de 24 de ani.

Producatoarea seriei Bond, Barbara Broccoli si-a dorit s-o aiba pe Freida Pinto la bratul agentului 007 in urmatorul film, mai ales ca actrita indiana intrase in atentia realizatorilor lui Bond inca din timpul castingului la Quantum of Solace. Atunci producatorii au considerat insa, ca Pinto este prea tanara pentru a interpreta o femeie fatala.

Freida Pinto pare ca l-a refuzat pe Daniel Craig in favoarea lui Woody Allen. Regizorul american a distribuit-o pe actrita in urmatorul sau film ale carui filmari vor avea loc in aceasta vara la Londra.

Urmareste trailerul peliculei Slumdog Millionaire care i-a adus faima actritei Freida Pinto.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea