Showbiz

#sf #film #buck rogers #the spirit #frank miller

Frank Miller a pus ochii pe Buck Rogers

si Odd Lot Entertainment, creatorul si compania de productie care se afla in spatele filmului The Spirit, vor sa creeze un remake al SF-ului clasic – , potrivit hollywoodreporter.com.

Odd Lot, companie condusa de Gigi Pritzker si Deborah Del Prete, se afla in negocieri cu studiourile Nu Image/Millennium pentru a obtine drepturile de ecranizare ale SF-ului.

Frank Miller se va ocupa de scenariul si regia filmului, care, probabil, va fi o adaptare mult mai intunecata, cu multe elementele vizuale si teme specifice regizorului.

Povestea lui Buck Rogers a prins viata in anii ’20, intr-un serial de televiziune si a aparut in numeroase filme de-a lungul anilor. Rogers este un fost ofiter al armatei americane, care in urma unui accident intra in coma si se trezeste in secolul 25. Impreuna cu noii sai comandanti, frumoasa Wilma Deering si doctorul Huer, el lupta sa scape lumea de raufacatori si de cetele de nimicitoare de mongoli. 

Frank Miller este un regizor, artist si scriitor american de benzi desenate, cel mai bine cunoscut pentru abordarea sa de film- noir asupra proiectelor sale. Stilul sau este unul simplist, fara culoare, folosind doar alb si negru el reda contraste puternice, si foloseste aceasta pentru a crea o atmosfera speciala povestilor sale.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului The Spirit, regizat de Frank Miller

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea