Showbiz

#quantum of solace #twilight #bolt #four christmases #statele unite #sua #box office

Four Christamses ramane pe primul loc in box ofiice

Comedia four christmases se afla pentru a doua saptamana pe primul loc in box office-ul din Statele Unite. In doar doua saptamani, filmul a inregistrat incasari de peste 70 de milioane de dolari.

Four Christmases prezinta povestea unui cuplu care nu doreste sa petreaca Craciunul in familie. Daca in trecut cei doi isi vizitau toti cei patru parinti, divortati si recasatoriti, incercand sa-si suporte toate rubedeniile fara sa faca crize de nervi , anul acesta gata, vor pleca intr-o calatorie spre o destinatie exotica . Dar cand ceata nu permite avionului lor sa decoleze, nefericitul cuplu este obligat sa faca patru craciunuri intr-o zi.

Pe pozitia a doua a urcat horror-ul Twilight, cu 13. 2 milioane, urmat de comedia animata Bolt, care a incasat 9.7 milioane de dolari si un total de peste 79 de milioane.

Pozitiile patru si cinci au aceiasi soarta ca doi si trei, unde Bolt si Twilight au facut schimb de locuri. Pe locul patru al clasamentului se afla drama Australia, cu Nicole Kidman si Hugh Jackman in rolurile principale, iar pe cinci a coborat Daniel Craig si ultimul sau film – Quantum of Solace.

Intreg box office-ul american
  1. Four Christmases - 18.2M
  2. Twilight - 13.2M
  3. Bolt - 9.7M
  4. Australia - 7M
  5. Quantum of Solace - 6.6M
  6. Madagascar 2- 5.1M
  7. Transporter 3 - 4.5M
  8. Punisher: War Zone - 4M
  9. Cadillac Records - 3.5M
  10. Role Models - 2.62M

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro 

Urmareste trailerul filmului Four Christmases

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea