Showbiz

#romania #byron #miniturneu #rock

Formatia byron pleaca intr-un miniturneu unplugged

Trupa byron va sustine un miniturneu unplugged in trei orase din vestul tarii. Asa ca vineri, 23 aprilie, vor canta la Timisoara in 700 Coffee & Lounge, iar sambata, 24 aprilie, vor fi de gasit pentru prima data la Resita in Reschitza Rock Cafe - ambele concerte cu incepere de la ora 22:00.

Excursia se incheie duminica, 25 aprilie, la Arad in Club Flex. Concertul va incepe la ora 20:00.

Intrarea va fi 15 lei pentru fiecare seara, iar pentru fanii inraiti ai trupei, byron a pregatit o super-oferta: 25 de lei pentru oricare doua concerte si 30 de lei pentru tot turneul.

Trupa byron a fost infiintata la finele lui 2006 si este alcatuita din: Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), 6 fingers (clape, voce, chitara acustica), Vlady Sateanu (bas), Costin Oprea ( chitara electrica ), Cristi Matesan (tobe).

Pana in prezent byron a scos 3 materiale discografice: 2 albume ( “Forbidden Drama” si “A kind of Alchemy”) si un DVD unplugged , “Acoustic Drama” .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea