Showbiz

#forest whitaker #louis armstrong #film biografic #the last king of scotland

Forest Whitaker in rolul lui Louis Armstrong

Forest Whitaker , castigator al unui premiu Oscar pentru rolul sau din the last king of scotland, va intra din nou in pielea unui personaj celebru. Actorul il va interpreta pe legendarul Louis Armstrong in filmul biografic What A Wonderful World, informeaza hollywoodreporter.com.

Whitaker a fost recompensat cu Oscar pentru prestatia sa din The Last King of Scotland, unde l-a interpretat pe dictatorul Idi Amin. In urma cu 20 de ani, actorul a mai jucat intr-un film biografic , Bird, in rolul lui Charlie Parker, un cantaret de jazz.

What A Wonderful World va spune povestea vietii lui Louis Armstrong si va descrie atat anii de inceput, de muzician sarac in New Orleans , cat si cariera de cantaret celebru pentru improvizatiile sale. Productia va fi regizata de insusi Forest Whitaker dupa un scenariu semnat de Ron Bass. Filmarile sunt programate sa inceapa in vara lui 2009 in Louisiana.

Pelicula este produsa de aceeasi companie de filme franceza, Legende, care a realizat anul trecut La Vie en Rose.

Urmareste trailerul filmului The Last King of Scotland.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea