Showbiz

#alte-genuri #folk #florin chilian #acuzatii #concerte electorale #bani

Florin Chilian neaga ca ar fi cantat pentru politicieni

Florin Chilian dezminte informatiile aparute in presa, potrivit carora ar face parte din grupul vedetelor care se imbogatesc pe timp de camapanie electorala .

Potrivit unui comunicat de presa remis de casa de discuri Roton, artistul nu a cantat niciodata in cadrul unui concert cu tema electorala. De altfel, in acest an acesta a refuzat toate ofertele atat in perioada alegerilor locale, cat si in campania electorala actuala, concerte care, la tariful vehiculat in presa de 5 000 - 10 000 de euro, i-ar fi adus un onorariu de peste 200 000 de euro.

 In timpul alegerilor locale din mai 2008, de caritate organizat de Colegiul de Stiinte ale Naturii Emil Racovita din Brasov.  Fondurile stranse in urma acestui eveniment au fost donate unei tinere de 18 ani care avea nevoie de un transplant de maduva osoasa .Pentru ca acesta campanie de caritate s-a suprapus cu cea electorala, ceilalti artisti invitati fie au refuzat sa cante pentru ca aveau programate alte concerte, fie au pretins bani. In aceste conditii, lansate in presa la adresa lui Florin Chilian sunt total nejustificate si nefondate, se arata in acelasi comunicat de presa.

Florin Chilian a fost premiat luna trecuta cu Discul de Platina pentru albumul "10 porunci (Raport despre starea natiunii). Albumul a avut un succes fulminant fiind vandut in peste 20.000 de exemplare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea