Showbiz

Fiul adoptiv al lui Tom Cruise debuteaza in film

Connor, fiul adoptiv al fostului cuplu de aur al Hollywood-ului, Tom Cruise si Nicole Kidman isi va face debutul in cinematografie intr-o drama regizata de Steven Spielberg , unde va juca alaturi de Will Smith.

Baiatul, acum in varsta de 13 ani, va juca rolul fiului personajului interpretat de Will Smith in pelicula The Trial of the Chicago 7. Cei doi parinti faimosi ai tanarului Connor, Tom Cruise si Nicole Kidman sunt incantati de performanta fiului lor, mai ales ca acesta a mers la auditii ca si ceilalti copii, si se pare ca a primit rolul datorita talentului sau.

Noul film al lui Steven Spielberg prezinta procesul demonstrantilor arestati in timpul Conventiei nationale democratice, care a avut loc in SUA, in 1968, iar Will Smith va juca in film rolul activistului Bobby Seale.

Nicole Kidman si Tom Cruise au fost casatoriti din 1990 pana in 2000 si mai au o fiica, tot adoptiva, Isabella, in varsta de 16 ani.

Trailer Valkyrie


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea