Showbiz

#final destination 4 #horror #box office

Final Destination 4 i-a batut pe 'ticalosii" lui Tarantino

Film...Final Destination 4 a ocupat prima pozitie a box-office-ului american, cu incasari de peste 28 de milioane de dolari obtinute in primul weekend de lansare, scrie Variety.

Final Destination 4 spune povestea unui adolescent care are o premonitie despre un accident in care este implicata o masina de curse si reuseste sa-si salveze viata si alti cativa norocosi. Insa moartea continua sa-i urmareasca pe cei care au scapat de accident.

Pelicula horror a detronat astfel filmul lui Quentin Tarantino, Inglourious Basterds (locul 2), si a intrecut in acelasi clasament un alt horror, Halloween II, care a generat incasari de numai 17, 4 milioane de dolari in primele trei zile de rulare pe ecranele din SUA si s-a pozitionat pe locul 3.

Pe locul 4 in box-office-ul american s-a clasat pelicula SF District 9, iar pe locul 5 a ajuns filmul de actiune G.I. Joe: The Rise of Cobra. Marea dezamagire a filmelor lansate peste ocean la sfarsitul saptamanii trecute a venit din partea celui mai recent film semnat Ang Lee, Taking Woodstock. Productia despre perioada hippie si inceputurile celui mai faimos festival de muzica din lume, nu a reusit sa se claseze decat pe locul 9 in box-office cu incasari de doar 3,7 milioane de dolari.

Urmareste trailerul filmului Final Destination 4:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea