Showbiz

Filmul "Vremuri schimbatoare" - proiectat la TIFF in prezenta actritei Catherine Deneuve

Filmul Vremuri schimbatoare/ Les temps qui changent, in regia lui Andre Techine, va fi proiectat pe 7 iunie, in cadrul Festivalului International de Film Transilvania ( TIFF ) de la Cluj-Napoca, in prezenta faimoasei actrite catherine deneuve, invitata de onoare a evenimentului.

Catherine Deneuve va primi in cadrul galei de inchidere a celei de-a 61-a editii a TIFF premiul special pentru intreaga cariera si pentru contributia adusa cinematografiei international. Actrita franceza va sosi la Cluj in ziua decernarii premiilor TIFF.

Sambata,7 iunie, ora 18.00, TIFF-ul le da intalnire spectatorilor clujeni la Cinema Republica, unde o vor putea intalni pe marea doamna a cinematografiei franceze. Ea va fi prezenta la proiectia speciala a filmului Vremuri schimbatoare/ Les temps qui changent, in regia lui Andre Techine, unde, alaturi de Gerard Depardieu, Catherine Deneuve face unul dintre rolurile memorabile din cariera sa.

Alaturi de Catherine Deneuve, si tot in carul galei de inchidere a TIFF 2008 , vor mai primi premii de excelenta actorii Radu Beligan si indragita Tamara Buciuceanu-Botez.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea