Showbiz

#angel heart #remake #michael de luca #mickey rourke #robert de niro #lisa bonet

Filmul Angel Heart va avea parte de un remake

Producatorii , Alison Rosenzweig si Michael Gaeta vor forma trio-ul insarcinat cu realizarea remake-ului pentru marele ecran al thriller-ului supranatural , informeaza Variety.

Producatorii au obtinut de realizare ale noului fim de la compania britanica care le detinea pe cele ale filmului original. produs de Caroloco Pictures Inc. si distribuit de TriSta r.

Cei trei si-au exprimat dorinta de a face rost si de dreptul de a adapta romanul lui William Hjortsberg, Falling Angel, pe care s-a bazat si originalul.

Angel Heart , care a starnit numeroase controverse cand a aparut, din cauza scenelor sexuale mult prea fierbinti si explicite, a fost scris si regizat de pentru a gasi un artist odata popular, care ii era dator. In timp ce isi desfasoara investigatia aparent obisnuita, Harry se confrunta cu forte supranaturale intunecate.

Michael De Luca a declarat ca este un mare fan al romanului. "Este un amestec minunat de genuri, teme universale si o combinatie rara de literatura si atractie comerciala."

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea