Showbiz

Filme prezentate pe YouTube

Site-ul YouTube va lansa in curand o sectiune in care vor fi prezentate filme de scurtmetraj , dar si unele lungmetraje , ceea ce le va permite producatorilor de film din intreaga lume sa isi distribuie lucrarile si sa obtina venituri din postarea lor pe site.

Sectiunea se va numi YouTube Room si va prezenta scurtmetraje la fiecare doua saptamani, precum si unele lungmetraje. Productiile, care vor putea fi vizionate pe site-ul YouTube, nu au audienta larga, majoritatea circuland in diverse festivaluri internationale.

In prima luna de difuzare de programe, sectiunea va prezenta scurtmetraje din Norvegia, Suedia, Marea Britanie si Statele Unite, care au in distributie actori cunoscuti si regizori premiati, dar si actori care nu sunt consacrati.

Sectiunea YouTube Screening Room le va permite utilizatorilor sa comunice direct cu producatorii, sa faca schimb de opinii cu alti fani si sa ofere feedback prin folosirea optiunilor YouTube pentru comentarii si rating-uri pentru filme. YouTube Screening Room va include si un buton de achizitie, care le va permite producatorilor sa comercializeze prin intermediul site-ului DVD-uri sau versiuni digitale ale filmelor lor.

YouTube Screening Room este adresat tututot pasionatilor de film, principalul scop fiind cel al descoperirii de noi talente.

Unul dintre primele scurtmetraje prezentate in cadrul YouTube Screening Room va fi The Big Empty, care va putea fi vizionat incepand din 4 iulie. Filmul este produs de Daniel Dubiecki, cel care a produs anul trecut comedia nominalizata la Oscar, Juno.  


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea