Showbiz

#youtube #hollywood #film #internet

Filme contra-cost pe YouTube?

YouTube , canalul de video sharing detinut de Google, doreste sa furnizeze utilizatorilor filme contra cost , informeaza New York Times .

Momentan, cei de la YouTube se afla in negocieri cu studiourile de la Hollywood pentru a putea incheia un parteneriat in acest sens.

Fiind unul dintre cele mai accesate pagini de Internet, YouTube are in prezent doar continut gratuit si profit obtinut din publicitate. Insa, daca negocierile vor fi un succes, profilul YouTube va suferi o schimbare majora.

Astfel, un film inchiriat de pe YouTube ar putea costa chiar 3.99 dolari, cam acelasi pret perceput si de Apple pentru pelicule prin iTunes.

Conform New York Times, reprezentantii YouTube nu au dorit sa furnizeze niciun detaliu cu privire la aceasta informatie, dar au mentionat intr-o declaratie de presa ca „spera sa-si extinda atat parteneriatul cu studiourile de film, cat si oferta de continut.”

In 2006, Google a cumparat YouTube-ul contra sumei fabuloase de 1.65 miliarde de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea