Showbiz

#ianuarie #sezonul 5 #serial #naufragiatii #lost

Filmarile la sezonul 5 din Lost incep in ianuarie 2009

Filmarile celei de-a cincea serie Lost - Naufragiatii vor incepe pe 21 ianuarie 2009 , in Hawaii, iar scenariul serialului se va apropia mult de genul SF decat cele de pana acum, informeaza chicagotribune.com.

Damon Lindelof si Carlton Cuse, producatorii serialului, au dezvaluit ca scenariul noii serii va fi punctat de un eveniment tragic, insa nu au dat amanunte despre personajele care ar urma sa dispara dupa sezonul cinci.

In seria a cincea nu vor mai juca Emile de Ravin (Claire Littleton), Harold Perrineau (Michael Dawson) si Daniel Dae Kim (Jin Kwon). In schimb, vor aparea, in roluri episodice, actorii Patrick Fischler si Reiko Aylesworth .

Castigator al premilor Emmy in 2005 si Golden Globe in 2006, pentru cel mai bun serial, Lost este un serial plin de mister si aventura. Serialul a fost creat de Jeffrey Lieber, J.J. Abrams si Damon Lindelof si a fost lansat pe micile ecrane in luna septembrie 2004 de ABC Studios.

Zborul Oceanic 815 de la Sydney spre Los Angeles se prabuseste pe o insula in Oceanul Pacific, iar supravietuitorii,care isi pierd treptat speranta ca cineva ii va salva, sunt fortati sa-si descopere forte nebanuite pentru a putea supravietui. Treptat, acestia descopera ca insula nu este una obisnuita si incearca sa-i rezolve misterele si sa se adapteze.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul serialului Lost - Naufragiatii, sezonul 4

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea