Showbiz

#nominalizare #oscar #the dark knight #10 milioande dolari #matilda rose #asigurare de viata #heath ledger

Fiica lui Heath Ledger va primi 10 milioane de dolari

Avocatul regretatului a ajuns la o intelegere cu compania de asigurari ReliaStar, astfel incat fiica actorului sa incaseze asigurarea de viata a tatalui ei, in valoare de 10 milioane de dolari .

In iunie 2008, avocatul actorului australian a intentat un proces in numele fiicei lui , pentru ca aceasta sa beneficieze de asigurarea de viata a tatalui ei. Insa compania de asigurari ReliaStar a insistat sa investigheze lui Ledger, deoarece in cazul unei sinucideri, polita de asigurare ar fi fost declarata nula.

Totusi, cele doua parti au ajuns la o intelegere in cursul zilei de joi, 29 ianuarie , avocatul lui Ledger anuntand ca Rose va primi in cele din urma 10 milioane de dolari.

Heath Ledger a murit in ianuarie 2008 din cauza unei supradoze accidentale de medicamente antianxiotice. Matilda Rose este fiica sa din relatia cu actrita Michelle Wiliams.

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight, pentru care Heath Ledger a primit un Glob de Aur post-mortem si o nominalizare la Oscar pentru "cel mai bun actor in rol secundar".



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea