Showbiz

#lisa marie presley #biserica scientologica

Fiica lui Elvis Presley, tratata de scientologi dupa o cadere psihica

Fiica regretatului cantaret Elvis Presley, Lisa Marie, se afla sub tratament la biserica scientologica din Los Angeles, dupa ce a suferit o cadere psihica.

lisa marie presley, care locuieste acum in Marea Britanie alaturi de sotul ei si de cele doua fete gemene in varsta de doi ani, s-a intors in SUA pentru a fi tratata de urgenta de scientologi.

Fiica lui Elvis este o adepta a religiei care contesta eficacitatea psihoterapeutilor si psihiatrilor in tratarea problemelor emotionale si psihice.

“Lisa Marie si-a pierdut controlul. Dupa ce le-a culcat pe gemene, a cazut la podea si a inceput sa planga si sa tine Nu mai suport!", potrivit tabloidului american National Enquirer .

Lisa Marie Presley si sotul ei, Michael Lockwood s-au mutat in Marea Britanie pentru a creste cele doua fete gemene departe de superficialitatea orasului Los Angeles.

“L-a implorat sa o duca inapoi in L.A. pentru a fi langa mama ei, langa copiii ei mari si langa Centrul Scientologic. I-a spus lui Michael: Am nevoie sa-mi revin, am nevoie de consilierea lor", a mai explicat sursa citata de Showbizspy.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea