Showbiz

#tribut #regele pop #deces #pop #muzica #michael jackson

Fii un punct in portretul lui Michael Jackson!

Din ce in ce mai multi fani ai Regelui Pop se aduna zilnic pe site-ul www.michaeljacksonportrait.com pentru a crea portretul idolului lor, anunta un comunicat de presa.

David Ilan, artistul vedetelor, realizeaza o imagine originala a lui Michael Jackson, utilizand numai puncte. Fiecare punct din desen reprezinta cate un fan. Astfel, toti cei care l-au iubit pe megastar se pot inscrie gratuit pe site-ul amintit, primind in schimb un punct, care se va regasi in portretul lui Michael Jackson.

Acesta ar putea fi cel mai mare tribut organizat in memoria Regelui Pop. David Ilan nu este la prima sa initiativa de acest gen, printre cei proiectati de artist numarandu-se actorii Danny DeVito si Scarlett Johansson sau fotbalistul David Beckham.

“In spatele fiecarui punct de pe panza este un fan care l-a iubit pe Michael si plange moartea lui. Punctele din care va fi creat portretul sunt fanii lui Michael. El si-a iubit si si-a respectat fanii la fel de mult cum a fost iubit si respectat de catre acestia”, a declarat David Ilan.

Primele puncte ale acestui portret realizat prin tehnica cunoscuta sub numele de punctilism, au fost puse deja pe panza la Ceremonia speciala de inaugurare ce s-a desfasurat pe 28 august 2009 la Centrul de Arte EDGE din Hollywood, California. Cel dintai punct i-a fost rezervat lui Michael Jackson, acestuia alaturandu-se ulterior cele destinate copiiilor sai, familiei si prietenilor.

Sunt necesare cel putin un milion de puncte pentru ca imaginea Regelui sa fie completa. “Un astfel de portret, unde un punct = un fan, va dura cateva luni pana la realizare, asa ca trebuie sa fim siguri ca fanii lui Michael din intreaga lume afla despre sansa de a participa la acest tribut. Vrem sa ajungem la cat mai multi oameni din cat mai multe tari. Pentru acest lucru a muncit Michael toata viata, ca oamenii sa uite ca exista diferente intre ei si sa fie uniti”, a explicat David.

Daca esti fan Michael Jackson si vrei sa fii si tu un punct pe portretul lui, acceseaza site-ul //www.michaeljacksontributeportrait.com/home.php, inregristeaza-te gratuit si primesti punctul.

Urmareste imagini de la inmormantarea lui Michael Jackson:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea