Showbiz

#uma #the one minutes jr #uma film fest #festival de film #un minut

Festivalul filmelor de un minut, la Bucuresti

, festivalul filmelor durata de un minut, revine anul acesa in atentia publicului.

Festivalul, organizat de Asociatia Signis Romania (ASR), in parteneriat cu StrangerFestival Amsterdam,  va avea loc pe 15 decembrie.

15 din cele 20 de filme care trecut de preselectie vor concura la categoriile Self-Portrait, UMA Inside Outside si UMA Best of World - cate cinci filme pentru fiecare categorie, iar celelalte cinci vor concura la categoria Cel mai bun film de animatie .

La festival vor participa 125 de tineri din tara care au luat parte, anul acesta, la atelierele UMA.

Urmand modelul atelierelor theoneminutesjr de la Amsterdam, Asociatia Signis Romania a initiat in 2006 o serie de ateliere video pentru adolescenti si tineri din mai multe orase ale tarii.

Proiectul pune accent in special pe minoritatile culturale si pe tinerii dezavantajati. Din 2007, Signis Romania a devenit partener oficial al proiectului european TheOne MinutesJr initiat de Sandberg Institute, European Cultural Foundation si Unicef.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea