Showbiz

#nine #dans #sani #black eyed peas #solista #fergie

Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, a dansat cu sanii la vedere

Solista trupei Black Eyed Peas , focoasa Fergie , pe care telespectatorii MTV o pot intalni miercuri, 6 ianuarie, la "MTV Idol", de la ora 19.00, a avut parte numai de peripetii la filmarile musical-ului "Nine".

Membrii staff-ului au avut ocazia sa o vada pe starleta in toata splendoarea sa. Cum corsetul pe care aceasta il purta nu fergieavea bretele, sanii artistei ieseau la iveala ori de cate ori Fergie dansa mai zbuciumat. Astfel, designerul de costume a trebuit sa ii creeze artistei un nou , care sa o fereasca de astfel de pobleme.

Celebra trupa Black Eyed Peas va fi prezenta miercuri, 6 ianuarie, la "MTV Idol", de la ora 19.00, cand telespectatorii vor putea afla detalii despre debutul si felul in care s-a impus trupa in industria muzicala . Tot atunci telespectatorii MTV pot descoperi detaliile picante din viata personala a artistilor, dar si care au fost cele mai grele confruntari carora au trebuit sa le faca fata pentru a ajunge pe culmile succesului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea