Showbiz

#dance #pop #fergie #josh duhamel #monden #nunta #2009

Fergie a imbracat rochia de mireasa

 
Fergie si actorul Josh Duhamel si-au luat adio de la burlacie. Cei doi si-au jurat credinta vesnica sambata, 10 ianuarie, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc in Malibu, California. Fergie si Josh au facut schimb de verighete create de H. Stern, gravate cu mesaje speciale.

Solista trupei Black Eyed Peas , in varsta de 33 de ani, a avut un buchet de flori albe impodobit cu cristale. Rochia sa a fost o creatie Dolce&Gabbana incrustata cu cu diamante H. Stern. Fergie a mai avut parte de 10 domnisoare de onoare, imbracate  in negru.

Printre cei prezenti la nunta s-au numarat Rebecca Romijn si Jerry O'Connell , Stacy Keibler, Kid Rock, Slash, Kate Hudson, care a jucat alaturi de Fergie in filmul „Nine”, membrii trupei Black Eyed Peas intre care will.i.am precum si colegii lui Josh Duhamel din serialul “Las Vegas”, James Caan, Molly Sims si Vanessa Marcil.

Fergie si Josh au o relatie din 2004. Trei ani mai tarziu cei doi s-au logodit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea