Showbiz

"Felicia inainte de toate" la Cannes

Proiectul scris de si , a fost selectat intre cele 15 pelicule de la atelierul Cinefondation care va avea loc intre 16 si 23 mai, la Festivalul de la Cannes , anunta site-ul specializat screendailly.com

Cel de-al patrulea atelier al Cinefondation reuneste proiecte din 14 tari ca "Bitch" de Lou Ye din China, "Cure for Serpents" de Ben Hackworth din Australia sau "The Stoplight Society" de Ruben Mendoza din Columbia. Scopul atelierul Cinefondation este acela de a-i ajuta pe tinerii cineasti sa gaseasca finantare pentru a-si realiza proiectele.

Felicia inainte de toate este o poveste despre cum 19 ani de lipsa de comunicare pot dezbina o familie.

Razvan Radulescu a semnat scenariul pentru pelicule precum si Moartea domnului Lazarescu, in regia lui Cristi Puiu, sau Hartia va fi albastra si Boogie, regizate de Radu Muntean.

Trailer Hartia va fi albastra


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea