Showbiz

#tata #fatboy slim #monden #electro

Fatboy Slim, tatic pentru a 2-a oara

Visul DJ-ului Fatboy Slim de a deveni din nou tatic s-a implinit in cele din urma. Fatboy Slim (46 de ani), pe numele sau adevarat Norman Cook, a devenit pentru a doua oara tata, sotia sa, prezentatoarea radio Zoe Ball (39 de ani), daruindu-i o fetita.
 
Micuta Nelly May Lois Cook a venit pe lume pe 14 ianuarie, in urma unei operaţii cezariene, cantarind la nastere 3,6 kilograme. “Sunt cei mai fericiti parinti din lume”, a declarat un purtator de cuvant al cuplului. Cei doi mai au un baietel, Woody, in varsta de noua ani.
 
Daca pe plan personal lucrurile merg cum nu se poate mai bine, iata ca si din punct de vedere muzical Fatboy Slim nu o duce deloc rau. Dj-ul britanic isi va lansa luna viitoare un nou album, intitulat “Here Lies Love”, un material realizat in colaborare cu David Byrne , compozitor si totodata fost membru al grupului american Talking Heads.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea