Showbiz

#monden #clinica #viciu #dj #dezintoxicare #alcool #fatboy slim #electro

Fatboy Slim se lupta cu alcoolul

Fatboy Slim este unul dintre cei mai apreciati DJ ai momentului, hitul sau „Praise You” fiind fredonat de mai toti clubberii. Artistul are insa o problema: alcoolul. Motiv pentru care acesta s-a decis sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare.

Pe numele sau real Norman Cook, Fatboy Slim nu si-a ascuns niciodata acest viciu, care il va tine deoparte pentru o perioada de timp de cluburi si studiourile de inregistrare.

”Uneori pare nedemn, dar niciodata nu ma satur sa ma imbat. Am incercat sa ma urc treaz pe scena si nu a fost prea distractiv . E o anumita bravada implicata in ceea ce fac. Este nevoie de mult alcool sa ma opreasca sa ma gandesc: «De ce iti infasori prosopul acela pe cap?»”, declara acesta cu ceva timp in urma.

Acum insa, Norman este hotarat sa-si invinga patima si asta pentru ca sotia sa, Zoe Ball, la randul sau DJ, i-a dat un ultimatum . ”Norman a decis ca singurul mod pentru a scapa de dependenta sa de bautura este sa se interneze intr-o clinica. A ales centrul din sudul Angliei, pentru ca ofera rezultate bune si este intr-o locatie linistita”, a dezvaluit o sursa apropiata cuplului.

Daca nu ar avea aceasta problema, am putea spune ca marele DJ are toate motivele sa fie fericit. Are o sotie iubitoare, un copil care are deja 9 ani si o casa estimata la 2 milioane de lire sterline.

Norman Cook s-a facut remarcat pe harta muzicala in anii `80, fiind membru al formatiei The Housemartins. Alaturi de aceasta trupa, in 1986, a ajuns pe locul I in topurile britanice cu piesa „Caravan of Love”.

Dupa 2 ani, The Housemartins s-a despartit si Norman s-a alaturat trupei Beats International. N-a rezistat mult insa in aceasta formula si cativa ani mai tarziu s-a reinventat ca DJ Fatboy Slim, muzica sa bucurandu-se de succes intr-un timp record. Cele mai celebre compozitii ale sale sunt „Praise You” si „The Rockafeller Skank”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea