Showbiz

#pop #david bisbal #muzica #concert #bucuresit #roamnia #11 decembrie #bilete

Fanii lui Bisbal vor sa fie VIP-uri la concert

Biletele din categoria VIP pentru concertul pe care il va sustine David Bisbal in Romania s-au epuizat. Acest lucru denota faptul ca fanii regelui muzicii pop din Spania vor sa fie cat mai aproape de idolul lor.

David Bisbal, acompaniat de unii dintre cei mai buni instrumentisti din Spania, va concerta la Sala Palatului, pe 11 decembrie . Acesta se afla la prima vizita in Romania.

Pentru spectacolul de la Bucuresti, artistul a pregatit un show de exceptie, dinamic si extravagant care va evidentia calitatiile sale ineterpretative pentru care este atat de apreciat.

Bisbal a fost recomensat deja cu un premiu Latin Grammy, la sectiunea „cel mai bun tanar artist”. De asemenea, acesta a vandut peste 4 milioane de copii in toata lumea, motiv pentru care si-a adjudecat 30 de discuri de platina si 10 de aur. In plus, David a colaborat cu o serie de artisti de renume din show-biz-ul international, printre care si Rihannna si Jessica Simpson .

La ora actuala, pentru concertul de la Bucuresti, mai sunt disponbile tichete la pretul de 150 , 200 si 300 de lei. Acestea se pot procura de la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti , magazinul Muzica, Teatrul Nottara , reteaua magazinelor Diverta si Carrefour sau online de pe eventim.ro, biletedelatati.ro, ticketpoint.ro, bilete.ro, vreabuilet.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea