Showbiz

#muzica #artist #michael jackson # #pop #regele pop #deces

Fanii il vor conduce pe ultimul drum pe Michael Jackson

Funeraliile lui Michael Jackson  vor fi private, insa familia acestuia au hotarat sa organizeze si o ceremonie publica pentru fanii din toata lumea care vor sa-i aduca un omagiu megastarului.

Luni, 29 iunie, a avut loc prima conferinta de presa de la moartea lui Michael Jackson, sustina de Joe Jackson , tatal regelui Pop.

In cadrul acestei conferinte, Joe Jackson a declarat ca lui Michael i-ar fi placut ca funeraliile sa fie deschise publicului larg si familia isi va da toata silinta sa ii respecte acestuia ultima dorinta.

De asemenea s-a confirmat faptul ca megastarul nu va fi inmormantat la Neverland, fostul sau domeniu, asa cum s-a zvonit, deoerece consiliul local a stabilit ca infrastructura rutiera din Neverland nu ar putea sustine un trafic masiv.

Alte detalii legate de inmormantare vor fi comunicate dupa ce familia Jackson va primi si rezultatele celei de-a doua autopsii.

"Nu exista planuri pentru inmormantare, nu exista o data, pentru ca asteptam rezultatele celei de-a doua autopsii, care este efectuata in prezent"
, a declarat Joe Jackson, in timp ce reporterii il asaltau cu intrebari.

Printre altele, tatal lui Michael Jackson a mai precizat ca lui si sotiei sale le-a fost incredintata custodia temporara a copiilor megastarului. "Copiii sunt fericiti cu ceilalti copii din imprejurimi... Niciodata nu au fost in preajma altor copii".

Se asteapta ca inmormantarea Regelui Pop sa o depaseasca in amploare pe cea a lui Elvis Presley sau a printesei Diana, in Los Angeles fiind asteptati 1 milion de fani dornici sa-i aduca un omagiu marelui artist.  

Michael Jackson, regele muzicii pop, a decedat in noaptea de joi spre vineri, 26 iunie, la varsta de 50 ani, in urma unui stop cardiac . Artistul a reprezentat o emblema pentru industria muzicala dar si un subiect de discutii pentru tabloidele de profil si asta datorita stilului sau de viata excentric.

Michael Jackson - You are not alone

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea