Showbiz

#romania #fani #mars #twilight #film

Fanii Amurg au luat cu asalt strazile din Bucuresti

Fanii infocati ai fenomenului Amurg si-au facut publica admiratia pentru actorii binecunoscutei serii printr-un mars ce avut loc pe 1 iulie pe strazile Capitalei.

Pe langa bucuria tinerilor de a face parte din cea mai mare conventie a fanilor unui film in Romania, scopul care i-a unit a fost acela de a ii aduce aici pe Kristen Stewart, Robert Pattinson si pe Taylor Lautner. MediaPro Distribution a sustinut aceasta conventie special pentru toti iubitorii seriei Amurg si va incuraja acest demers prin trimiterea pledoariilor fanilor catre producatorul filmelor, Summit Entertainment .

Participantii au putut fi recunoscuti de la mare distanta dupa tricourile imprimate cu chipurile actorilor, zecile de pancarte si steaguri cu care au venit inarmati si nu in ultimul rand dupa scandarile zgomotoase care au starnit interesul maxim al trecatorilor.

La ora 17.40 s-a dat startul marsului, care s-a desfasurat sub indrumarea fortelor de ordine intre Piata Unirii si Parcul National. Odata ajunsi la Amfiteatrul ,,MIHAI EMINESCU”, sutele de fani au fost invitati sa strige indelung in fata camerei de filmare cat de mult isi doresc sa vina actorii lor preferati in Romania si au facut-o cu mare daruire agitand incontinuu steagurile, pancartele si posterele din dotare.

Dupa acest moment, fanii devotati au fost rasplatiti cu o multime de premii originale Eclipsa (postere, brelocuri, bratari dar si invitatii la film). La final , au fost proiectate Amurg si Luna Noua, primele doua pelicule din seria Amurg.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea