Showbiz

#cinema #film #familia simpson #animatie

Familia Simpson se intoarce cu un nou personaj, creat de un fan

Realizatorii "Familiei Simpson" vor un personaj nou pe care va trebui sa il creeze unul dintre fanii serialului, informeaza BBC News online.

Noul personaj va fi ales in urma unui concurs care va dura o saptamana si care se organizeaza cu ocazia implinirii a 20 de ani de la lansarea serialului.

"Trebuie sa fie o fiinta umana. Aceasta este limita pe care o impunem", a declarat Al Jean, producatorul executiv al seriei.

Premiul concursului este o excursie la Los Angeles care ii da posibilitatea castigatorului de a lucra cu producatorii show-ului si cu directorul de animatie.

Noul personaj va aparea intr-unul dintre episoadele Familiei Simpson care se va difuza la inceputul lui 2010 cand Homer o va dezamagi pe Marge din cauza ca va ajunge tarziu la o nunta pentru ca se opreste sa cumpere un bilet la loterie. In drumul sau spre ceremonie, Homer se intalneste cu noul personaj.

O data cu relansarea noii serii a celebrului film de animatie , fanii acestui serial vor avea ocazia sa urmareasca si versiunea animata a lui Chris Martin de la este serialul cel mai longeviv din prime time si are la activ 24 de premii Emmy in cei 20 de ani de transmisie pe TV si 492 de episoade.

"Acum suntem in ape nemarcate. Suntem in prime time de mai mult timp decat orice alt serial din istorie (...) Este un , dar acest lucru nu s-ar intampla, daca oamenilor nu le-ar fi placut serialul in toti acesti ani", a adaugat acelasi producator executiv al seriei.

South Park - Familia Simpson

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea