Showbiz

#michael jackson #inmormantare #creier #analize #deces

Familia nu-l inmormanteaza pe Michael fara creier

Familia lui Michael Jackson asteapta inca returnarea creierului artistului pentru a-l inmormanta. Trupul neinsufletit al megastarului s-a aflat in sicriul placat cu aur in timpul ceremoniei de comemorare de marti, 7 iulie, de la Staples Center , insa nu si creierul sau, scrie timesonline.co.uk.

Un reprezentant al Institutul de medicina legala din Los Angeles a confirmat ieri ca creierul artistului a fost retinut la laborator pentru efectuarea unor teste neuropatologice care ar putea oferi o explicatie pentru moartea prematura a acestuia.

Cand vom termina analizele neuropatologice vom returna creierul familiei”, a declarat Ed Winter, asistentul medicului legist care a efectuat autopsia lui Jackson. “Am aflat ca familia nu doreste sa ingroape trupul fara creier”, a mai spus Winter.

Inmormantarea lui Jackson invaluita in mister

Deocamdata locul in care va fi ingropat Michael Jackson ramane invaluit in mister. Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Michael a fost transportat marti de la cimitirul Forest Lawn Memorial Park din L.A. la Staples Center unde a avut loc ceremonia memoriala, insa dupa incheiere, presa nu a mai reusit sa dea de urma acestuia.

Nu se stie inca daca Jackson va fi inmormantat la cimitirul Forest Lawn (asa cum este trecut in certificatul de deces) sau la ferma Neverland din Santa Barbara , locul pe care l-a considerat intotdeauna ca fiind “acasa”. Alegerea oricareia dintre cele doua locatii ca loc de odihna vesnica pentru megastar presupune eforturi logistice si de securitate fara precedent.

Politia continua ancheta

Intre timp, politia continua anchetarea medicilor care i-au prescris lui Jackson antidepresive puternice, printre care si un anestezic deosebit de periculos, comercializat sub numele de Diprivan. Printre medicii interogati pana acum de politia din Los Angeles se numara si Arnold Klein, dermatologul cantaretului, care a negat, insa, ca i-ar fi prescris vreodata lui Michael asemenea medicamente.

Medicii legisti asteapta rezultatele testelor toxicologice si neuropatologice pentru a stabili cu exactitate cauza mortii. In certificatul de deces al lui Michael Jackson, completat de sora sa, LaToya, la cauza mortii este scris, deocamdata, “amanata”.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie in urma unui stop cardiac la numai 50 de ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea