Showbiz

#district 9 #g-force #harry potter #gi joe #peter jackson #box office

Extraterestrii sunt pe primul loc

Filmul District 9 , regizat de Neill Blomkamp si produs de Peter Jackson , ocupa prima pozitie in box office-ul american, cu incasari de 37 milioane de dolari in cele trei zile de premiera.

Bazat pe scurt-metrajul Alive in Joburg, filmul District 9 urmareste o specie de extraterestri care a aterizat pe Pamant cu aproximativ 30 de ani in urma si a sfarsit prin a fi sechestrata de catre autoritatile din Africa de Sud intr-un spatiu izolat numit Districtul 9. Deveniti sclavii oamenilor, fortati sa munceasca, obligati sa traiasca in conditii mizere, blamati si neacceptati in comunitate de catre populatia sud-africana, extraterestrii sunt victimele frecvente ale abuzurilor si rasismului.

Pe pozitia a doua se afla fostul number one de saptamana trecuta, filmul de actiune G.I. Joe: The Rise of Cobra, cu Channing Tatum, Sienna Miller si Dennis Quaid.

Rise of the Cobra a reusit sa incasese aproape 23 de milioane de dolari, urmat pe pozitia a treia in clasament de  premiera The Time Traveler's Wife, cu Eric Bana si Rachel McAdams, care a incasat 19,2 milioane de dolari.

Filmul lui Meryl Streep, Julie & Julia, in care joaca alaturi de actrita Amy Adams, coboara pe pozitia a patra, cu 12.4 milioane de dolari, in timp ce pe pozitia a cincea se afla porcusorii de guineea din echipa G-Force.


Intreg clasamentul american

  1. District 9 – 37 milioane
  2. G.I. Joe: The Rise of Cobra - 22.5 milioane
  3. The Time Traveler's Wife - 19.2 milioane
  4. Julie & Julia - 12.4 - milioane
  5. G-Force - 6.91 milioane
  6. The Goods: Live Hard, Sell Hard - milioane5.35
  7. Harry Potter and the Half-Blood Prince - 5.16 milioane
  8. The Ugly Truth - 4.5 milioane
  9. Gake no ue no Ponyo - 3.51 milioane
  10. (500) Days of Summer – 3.02 milioan

Urmareste trailerul filmului District 9

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea