Showbiz

#demi moore #exercitii fizice #extenuata #pilates

Exercitiile fizice aproape au omorat-o pe Demi Moore

Demi Moore a invatat sa nu se mai autopedepseasca tragand ore in sir de fiare in sala de fitness , deoarece antrenamentele intense de acum cativa ani aproape au omorat-o, informeaza Wenn.com

Vedeta din Ghost obisnuia sa petreaca ore intregi zilnic la sala de fitness pentru a fi in forma in roluri precum cel din G.I. Jane (1997) sau Charlie's Angles: Full Throttle (2003). Insa si-a dat seama ca sedintele la sala o extenuau prea tare si ii puneau in pericol organismul.

Demi Moore a renuntat in cele din urma la acest mod de a face sport in favoarea unor exercitii mai putin solicitante, dar mai relaxante.

“Recunosc ca aproape m-am omorat acum cativa ani, dar nu am mai facut asemenea exercitii de multa vreme. Era o vreme cand alegeam numai roluri pentru care era absolute necesar sa trag mult de fiare, dar cred ca am mers un pic prea departe”, a declarat actrita pentru revista britanica Hello.

"Imi placea foarte mult sa alerg, insa acum prefer sa merg mai mult pe jos, pentru ca nu are un impact daunator asupra oaselor. In rest, fac Pilates pentru intinderea muschilor si exercitii cu greutati usoare. Nu ma mai extenuez la fitness”, a mai adaugat Demi.

Cel mai recent film al lui Demi Moore, Flawless, a avut premiera la Londra la sfarsitul saptamanii trecute si spune povestea unui portar aproape de pensionare (Michael Caine), care convinge o tanara directoare (Moore) sa-l ajute sa fure o cantitate frumusica de diamante de la compania la care lucreaza amandoi.

Urmareste trailerul filmului Flawless.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea