Showbiz

Ewan McGregor va juca in "Amelia"

Actorul scotian Ewan McGregor este ultimul star de pe afisul filmului biografic Amelia, produs de compania for Fox Searchlight, despre viata celebrei aviatoare americane, Amelia Earhart .

In rolurile principale ii veti recunoaste in film pe Hilary Swank (in rolul Ameliei), Richard Gere (sotul Ameliei, editorul George Putnam) si Virginia Madsen, care au inceput deja filmarile in Toronto, Canada sub indrumarea regizoarei Mira Nair (Vanity Fair).

Filmul se concentreaza pe povestea faimoasei aviatoare Amelia Earhart si ii documenteaza viata si drumul spre celebritate, precum si casatoria tumultoasa cu George Putnam si aventura pasionala cu cu Gene Vidal, tatal scriitorului Gore Vidal.

Realizatorii peliculei incercu de mult sa-l aduca pe Ewan McGregor in distributie, dar pana acum nu fusese posibil din cauza altor filmari pe care le actorul trebuia sa le onoreze. McGregor va incheia in curand lucrul la comedia I Love You, Philip Morris, in care joaca alaturi de Jim Carrey, iar in iunie va incepe filmarile la continuarea productiei Codul lui Da Vinci, Ingeri si demoni, o ecranizare dupa romanul omonim al lui Dan Brown, in regia lui Ron Howard. Intre cele doua pelicule, Ewan McGregor va lucra si la Amelia.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea