Showbiz

#madonna #film #familie regala #vera farmiga #ewan mcgregor

Ewan McGregor si Vera Farmiga - cuplu regal in filmului Madonnei

Ewan McGregor s-a alaturat distributiei noului film regizat de Madonna despre unul dintre cele mai mari scandaluri care au zguduit monarhia britanica in secolul trecut.

Potrivit Screen Daily, actorul scotian va juca rolul principal, cel al regelui Edward VIII in filmul biografic intitulat W.E . Edward VIII a renuntat la tron in 1936 pentru a se putea casatori cu iubita sa, americanca divortata Wallis Simpson .

Vera Farmiga, recent nominalizata la premiile Oscar pentru prestatia din Up in the Air, o va interpreta pe Wallis Simpson, in timp ce Abbie Cornish, care a avut parte anul trecut de laudele criticilor pentru rolul din Bright Star, va juca rolul unui personaj din zilele noastre, inserat in poveste in maniera asemanatoare cu Julie & Julia.

Madonna lucreaza momentan la scenariu alaturi de Alec Keshishian. Deocamdata filmul nu are o data de lansare . W.E. este cel de-al 2-lea lungmetraj regizat de Madonna dupa Filth & Wisdom, film care nu a impresionat deloc presa de specialitate.

Urmareste trailerul filmului The Ghost Writer, cea mai recenta pelicula cu Ewan McGregor, in regia lui Roman Polanski:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea