Showbiz

Eva Mendes si Nicolas Cage - din nou impreuna pe ecrane

este foarte aproape de a fi distribuita alaturi de Nicolas Cage in urmatorul film al regizorului german , Bad Lieutenant, un remake al unei pelicule realizate in 1992.

In varianta originala a filmului regizata de Abel Ferrara, actorul Harvey Keitel juca rolul politistului corupt din New York, care in timp ce investigheaza violul comis asupra unei calugarite, incearca sa dea o alta turnura vietii sale si sa gaseasca iertarea.

Scenariul pentru Bad Lieutenant a fost scris de Billy Finkelstein, iar filmarile sunt programate sa inceapa la sfarsitul verii. Eva Mendes si Nicolas Cage au mai jucat impreuna in 2007, in filmul de actiune bazat pe un volum de benzi desenate , Ghost Rider.

Mendes va putea fi vazuta anul acesta in comedia The Women si in lungmetrajul regizat de Frank Miller, The Spirit, in timp ce Cage detine rolul principal in thriller-ul Bangkok Dangerous ce va fi lansat in cinematografele din SUA in septembrie anul acesta.

Trailer Ghost Rider


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea