Showbiz

#film #actrita #eva longoria #copii

Eva Longoria, o nevasta disperata dupa copii

Eva Longoria-Parker considera ca a sosit vremea sa se gandeasca si la copii. Actrita din serialul Neveste disperate insista ca ea si sotul ei, jucatorul de bachet Tony Parker , sa treaca la fapte cat de curand, scrie inquisitr.com.
 
"Este o problema de timp. Eu si sotul meu suntem in acelasi timp cei mai buni prieteni, dar si iubiti. E limpede ca m-am casatorit cu persoana potrivita. Nu pot cere mai mult. Partea cea mai buna este ca lui ii place sa-mi faca surprize, iar eu ador sa fiu surprinsa. Relatia noastra este mai solida ca oricand si sunt convinsa ca vom avea o familie fericita", este de parere actrita.
 
Insa lucrurile nu sunt asa de roz precum par. Desi Eva lauda relatia perfecta pe care o are cu Tony, actrita se plange ca nu au prea mult timp pentru sex din cauza programului extrem de incarcat.
 
Asa ca momentele de tanderete se consuma doar in weekend, actrita fiind ocupata in timpul saptamanii cu filmarile la Hollywood, in vreme ce sotul ei se antreneaza cu echipa de baschet San Antonio Spurs.
 
Urmareste mai jos cateva scene amuzante din timpul filmarilor la serialul Neveste disperate:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea