Showbiz

#pop #dance #alte-genuri #scandal #luminita anghel #eurovision

Eurovision 2010: Se stie deja cine va reprezenta Romania la Oslo?

Nici in editia din acest an a Selectiei Nationale Eurovision 2010 nu scapam de scandaluri.
 
Cel mai recent scandal aparut in presa este cel legat de declaratiile lui Alexandru Catalan, director de comunicare la Adevarul Holding, din cadrul emisiunii "Ne vedem la TVR" din data de 6 februarie 2010.
 
Intentionat sau nu, Catalan a facut o gafa monumentala lasand sa se inteleaga ca Luminita Anghel va reprezenta Romania in luna mai la Oslo, in cadrul concursului Eurovision : “Avem o melodie care ne va reprezenta cu cinste si eu zic ca o sa avem parte de o surpriza placuta.” 
 
Mai tarziu in cadrul emisiunii, Alexandru Catalan “a dat din casa” marturisind ca spera ca Luminita Anghel sa se claseze in mai la Oslo pe o pozitie mai buna decat a facut-o data trecuta (locul 3 la concursul Eurovision 2005).
 
Luminita Anghel participa la editia din acest an a Selectiei Nationale Eurovision impreuna cu Tony Tomas si Adrian Piper, alaturi de care interpreteaza piesa “Save Their Lives”.
 
Ramane sa ne convingem pe 6 martie in cadrul finalei nationale daca Alexandru Catalan a avut sau nu dreptate in privinta Luminitei.
 
Urmareste mai jos un un colaj video cu declaratiile lui Alexandru Catalan din timpul emisiunii "Ne vedem la TVR":
  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea