Showbiz

#telluride #film #premiera #festival #sua #fluier #eu cand vreau sa fluier

Eu cand vreau sa fluier, fluier - premiera in SUA la Festivalul de la Telluride

Proaspat ales pentru a reprezenta Romania la Premiile Oscar, filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier are premiera in acest week-end in SUA la Festivalul International de Film de la Telluride . Regizorul Florin Serban se afla la Telluride si va fi prezent la proiectia filmului.

Festivalul de la Telluride (3-6 septembrie) aflat la cea de-a 37-a editie, a lansat, de-a lungul timpului, filme ca: Slumdog Millionaire, Brokeback Mountain, Juno si The Last King of Scotland, care ulterior au castigat Premiul Oscar.

Anul acesta, programatorii au ales multe titluri importante pentru sectiunea principala a festivalului, intitulata The Show, sectiune care, conform  organizatorilor “celebreaza cele mai bune filme” ale anului.

Alaturi de Eu cand vreau sa fluier, fluier sunt titluri ca A Letter to Elia, ultimul film al lui Martin Scorsese, Biutiful al lui Alejandro Gonzalez Innaritu, Carlos, in regia lui Ollivier Assays si drama istorica The Princess of Montpensier, regizata de Bertrand Tavernier, prezente in Competitie la Cannes 2010 .

Unul dintre directorii festivalului, Gary Meyer, a declarat ca este foarte entuziasmat de prezenta in festival a filmului Eu cand vreau sa fluier, fluier. Meyer a spus intr-un interviu pentru Variety ca atunci cand a vazut filmul la Berlin si-a dat seama ca “este cu mult peste celelalte filme romanesti ”.

Eu cand vreau sa fluier, fluier a fost recent cumparat de casa de distributie film Movement, urmand ca lansarea in cinematografele americane sa aiba loc in ianuarie 2011, inainte de alegerea nominalizarilor la Oscar.

Pana atunci, Eu cand vreau sa fluier, fluier va avea lansarea oficiala pe DVD, pe 15 septembrie, in cadrul unei conferinte de presa care va avea loc la Libraria Carturesti, in prezenta regizorului si a echipei. Publicul va putea achizitiona DVD-ul cu autografe de la echipa filmului.

Trailer Eu cand vreau sa fluier, fluier:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea